Oradea: Implicat într-un accident, în timp ce conducea sub influența alcoolului Reviewed by CD on . Joi, 30 august a.c., la ora 23.33, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Ordea au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul Joi, 30 august a.c., la ora 23.33, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Ordea au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea: Implicat într-un accident, în timp ce conducea sub influența alcoolului

Oradea: Implicat într-un accident, în timp ce conducea sub influența alcoolului

Oradea: Implicat într-un accident, în timp ce conducea sub influența alcoolului

Joi, 30 august a.c., la ora 23.33, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Ordea au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că pe strada Ogorului din Oradea s-a produs un eveniment rutier fără victime.

Polițiștii rutieri orădeni s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat persoana bănuită că ar fi condus autoturismul implicat în evenimentul rutier ca fiind un bărbat de 29 de ani, din Oradea.

În urma testării sale cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus