Octavian – Constantin Oana (ex-PNȚCD): PNȚCD a deraiat complet spre stânga! Reviewed by CD on . Președintele PNȚCD Diaspora și membru CDU Germania, Octavian – Constantin Oana, și-a anunțat sâmbătă demisia din toate funcțiile pe care le-a deținut în formați Președintele PNȚCD Diaspora și membru CDU Germania, Octavian – Constantin Oana, și-a anunțat sâmbătă demisia din toate funcțiile pe care le-a deținut în formați Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Octavian – Constantin Oana (ex-PNȚCD): PNȚCD a deraiat complet spre stânga!

Octavian – Constantin Oana (ex-PNȚCD): PNȚCD a deraiat complet spre stânga!

Octavian – Constantin Oana (ex-PNȚCD): PNȚCD a deraiat complet spre stânga!

Președintele PNȚCD Diaspora și membru CDU Germania, Octavian – Constantin Oana, și-a anunțat sâmbătă demisia din toate funcțiile pe care le-a deținut în formațiunea țărănistă, timp de un sfert de secol. Oana a acuzat conducerea centrală a PNȚCD că ar fi „virat spre stânga”, formațiune condusă de Aurelian Pavelescu.

Liderul demisionar Octavian – Constantin Oana, susține că politica dusă de actuala conducere nu este comprehensibilă principiilor creștin democrate. De asemenea, Oana își propune să promoveze mai departe valorile creștin democrației după modelul PPE în spectrul politic de dreapta din România. „Demisie în PNȚCD. După aproape 25 de ani de apartenență la PNȚCD, al cărui membru de pe data de 08.01.1990 sunt, îmi dau azi demisia din următoarele motive: sub conducerea extrem de controversată a președintelui Aurelian Pavelescu și a celor din jurul său, PNȚCD a deraiat complet spre stânga, dând un curs antonim cu doctrina partidului. Aurelian Pavelescu și acoliții săi din conducerea PNȚCD, au refuzat cu o hotărâre demnă de o cauză mai bună modernizarea, rebrenduirea reală a partidului. PNȚCD duce tratative în culise pentru „MAREA ÎMPĂCARE” cu stânga socialistă, încălcând astfel, principiile creștin democrate după care m-am ghidat și mă ghidez toată viata. Astăzi, CD-ul (creștin democrația) se regăsesc la PNȚCD în titulatura și nu în viața de zi cu zi a partidului. Politica dusă de actuala conducere nu este comprehensibilă principiilor creștin democrate. Această stare de lucruri, nu o pot accepta cu atât mai mult, cu cât sunt Președintele fondator al Asociației Creștin Democrate a Salariaților din România-CDS și Președintele Asociației Creștin Democrate a Drepturilor Omului din Romania-ACD. Demisionez din toate funcțiile pe care le dețin în PNȚCD, inclusiv, din cea de Vicepreședinte la nivel național, ales prin Congres, din cea de Președinte PNȚCD Diaspora (…) și cu durere în suflet, și din cea de membru PNȚCD. Îmi propun să promovez mai departe valorile creștin democrației după modelul PPE în spectrul politic de dreapta din România. Mulțumesc tuturor colaboratorilor și, în special, celor ce s-au hotărât să mă urmeze în noul meu drum politic” a conchis Oana care este membru CDU Germania.

Andreea POCOL

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus