O nouă acțiune de dezinsecție în Oradea, la începutul lunii septembrie Reviewed by CD on . Începutul lunii septembrie vine cu o nouă acțiune de dezinsecție în oraș. Această etapă de tratament se va desfășura la sol în zonele publice, precum şi pe spaţ Începutul lunii septembrie vine cu o nouă acțiune de dezinsecție în oraș. Această etapă de tratament se va desfășura la sol în zonele publice, precum şi pe spaţ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O nouă acțiune de dezinsecție în Oradea, la începutul lunii septembrie

O nouă acțiune de dezinsecție în Oradea, la începutul lunii septembrie

O nouă acțiune de dezinsecție în Oradea, la începutul lunii septembrie

Începutul lunii septembrie vine cu o nouă acțiune de dezinsecție în oraș. Această etapă de tratament se va desfășura la sol în zonele publice, precum şi pe spaţiile verzi şi cursurile de apă din municipiu. Totodată, vor avea loc și tratamente fitosanitare la arbori, arbuști și castani.

Cea de-a XIII-a etapă de dezinsecție se va desfășura în perioada 1-15 septembrie, în vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de adult și larve.

Pentru activitatea de dezinsecție se folosește CYMINA PLUS – insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor adulți. și VECTOBAC WG – insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor aflați în stadiu de larvă. Pentru activitatea de tratamente fitosanitare se vor utiliza  KARATE ZEON, SCORE 250 EC și VERTIMEC 1,8%.

Produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xi și Xn de toxicitate și se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

Orădenii sunt rugați să evite să stea în raza de acțiune a utilajelor în timp ce acestea pulverizează soluțiile, pentru a preveni eventualele incidente.          

În caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru o perioadă imediat următoare, care se va comunica prin presă. 

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus