Misiune de salvare desfășurată de pompierii salontani la sediul subunității Reviewed by CD on . În seara zilei de luni, 18 octombrie a.c., un bărbat de 66 de ani a fost salvat de pompierii salontani chiar la sediul subunității. Acțiunea de salvare s-a desf În seara zilei de luni, 18 octombrie a.c., un bărbat de 66 de ani a fost salvat de pompierii salontani chiar la sediul subunității. Acțiunea de salvare s-a desf Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Misiune de salvare desfășurată de pompierii salontani la sediul subunității

Misiune de salvare desfășurată de pompierii salontani la sediul subunității

Misiune de salvare desfășurată de pompierii salontani la sediul subunității

În seara zilei de luni, 18 octombrie a.c., un bărbat de 66 de ani a fost salvat de pompierii salontani chiar la sediul subunității.

Acțiunea de salvare s-a desfășurat în jurul orei 18.50, când un autoturism a oprit în fața subunităţii de pompieri din Salonta, şoferul acestuia solicitând ajutorul pompierilor pentru salvarea pasagerului aflat pe bancheta din spate, căruia i se făcuse rău.

Întrucât echipajul de pompieri paramedici care încadrează ambulanţa SMURD nu se afla în subunitate, fiind plecat în misiune, pompierii care încadrează autospecialele de stingere şi care au absolvit cursurile de prim ajutor calificat au intervenit de urgenţă pentru salvarea bărbatului, care prezenta insuficienţă respiratorie, dureri în piept, transpiraţii reci şi stare generală alterată.

Aceştia i-au administrat oxigen şi i-au acordat primul ajutor calificat. După câteva minute, pompierii militari paramedici au ajuns la subunitate, aceștia continuând să monitorizeze victima şi să-i acorde îngrijirile care se impuneau.

Ulterior, bărbatul a fost preluat în stare stabilă de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Oradea.

După câteva ore, familia bărbatului a sunat la subunitatea din Salonta pentru a mulţumi pompierilor militari care au intervenit pentru salvarea acestuia: plutonier major Pogan Ionuţ, plutonier major Magda Gheorghe, plutonier Iovan Marius (cei trei încadrând autospeciala de stingere), respectiv plutonier adjutant Şireag Cristian, plutonier adjutant Magda Adrian, şi plutonier major Bercea Eugen (pompierii militari paramedici care încadrează ambulanţa SMURD a subunităţii).

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus