Medalii pentru pompierii militari bihoreni Reviewed by CD on . Pompierii militari bihoreni au reuşit să ocupe primele locuri la diferite probe sportive în cadrul etapei finale a „Campionatului de Atletism şi Cros – Cupa Aso Pompierii militari bihoreni au reuşit să ocupe primele locuri la diferite probe sportive în cadrul etapei finale a „Campionatului de Atletism şi Cros – Cupa Aso Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Medalii pentru pompierii militari bihoreni

Medalii pentru pompierii militari bihoreni

Medalii pentru pompierii militari bihoreni

Pompierii militari bihoreni au reuşit să ocupe primele locuri la diferite probe sportive în cadrul etapei finale a „Campionatului de Atletism şi Cros – Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România”.

La startul competiței, care s-a desfăşurat în municipiul Pitești, în perioada 09 – 11 mai a.c., au participat sportivi din cadrul unităţilor de pompieri militari din întreaga ţară, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor fiind reprezentat de trei subofiţeri din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 de Pompieri Oradea: plutonier adjutant Nagy Robert, plutonier major Lipai Bogdan şi plutonier Mălăieş Adrian.

La finalul concursului, pompierii militari bihoreni au reuşit să obțină două medalii de aur, una de argint și două medalii de bronz, la mai multe probe sportive.

Astfel, la Atletism, proba „Săritura în lungime”, la categoria de vârstă între 35 – 45 ani , Locul I a fost ocupat de plutonier major Lipai Bogdan, care a obţinut medalia de aur și la proba „Alergare 100 metri”.

Tot la „Săritura în lungime”, la categoria – 35 ani, Locul III i – a revenit plutonierului Mălăieş Adrian, acesta obținând de asemenea, medalia de argint la proba „1500 metri”, iar la Cros 4000 metri, la categoria de vârstă între 35 – 45 ani plutonier adjutant Nagy Robert a ocupat cea de-a treia treaptă a podiumului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus