Lugașu de Jos: Bănuit că ar fi furat bani dintr-un portmoneu găsit, identificat de polițiștii bihoreni Reviewed by CD on . Luni, 31 august a.c., polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au fost sesizați de un bărbat de 47 de ani, di Luni, 31 august a.c., polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au fost sesizați de un bărbat de 47 de ani, di Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Lugașu de Jos: Bănuit că ar fi furat bani dintr-un portmoneu găsit, identificat de polițiștii bihoreni

Lugașu de Jos: Bănuit că ar fi furat bani dintr-un portmoneu găsit, identificat de polițiștii bihoreni

Lugașu de Jos: Bănuit că ar fi furat bani dintr-un portmoneu găsit, identificat de polițiștii bihoreni

Luni, 31 august a.c., polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au fost sesizați de un bărbat de 47 de ani, din Huedin, județul Cluj, că, în jurul orei 16.00, a uitat un portmoneu care conținea 4.700 de lei și diferite documente, într-o stație de carburanți din localitatea bihoreană Lugașu de Jos. Acesta s-a întors să îl caute, în jurul orei 19.00 și a găsit portmoneul aruncat într-un tomberon din stația de carburanți, însă a constatat că îi lipsesc banii.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au identificat cu operativitate persoana bănuită că ar fi găsit portmoneul și și-ar fi însușit cei 4.700 de lei, ca fiind un bărbat de 62 de ani, din Lugașu de Jos, județul Bihor.

Polițiștii au recuperat de la acesta 3.900 de lei din banii sustrași din portmoneul găsit.

Polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus