Leș (Bihor): Coliziune frontală pe contrasens Reviewed by CD on . Miercuri, 15 noiembrie a.c., la ora 17.25, pe drumul județean 792/A, în afara localității bihorene Leș, un bărbat de 59 de ani, din municipiul Oradea, în timp c Miercuri, 15 noiembrie a.c., la ora 17.25, pe drumul județean 792/A, în afara localității bihorene Leș, un bărbat de 59 de ani, din municipiul Oradea, în timp c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Leș (Bihor): Coliziune frontală pe contrasens

Leș (Bihor): Coliziune frontală pe contrasens

Leș (Bihor): Coliziune frontală pe contrasens

Miercuri, 15 noiembrie a.c., la ora 17.25, pe drumul județean 792/A, în afara localității bihorene Leș, un bărbat de 59 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Leș – Tinca, a efectuat o manevră de depășire a unui ansamblu de vehicule format din autoutilitară cu semiremorcă în timp ce din sensul opus circula o altă autoutilitară, condusă de un tânăr de 21 de ani, din comuna bihoreană Bulz, intrând în coliziune frontală cu aceasta.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 59 de ani care conducea autoturismul a suferit leziuni care i-au provocat decesul. De asemenea, tânărul de 21 de ani care conducea din sens opus autoutilitara, a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus