ITPF Oradea: Un urmărit internațional și doi urmăriți general, depistați la frontieră Reviewed by CD on . * Polițiștii de frontieră arădeni și bihoreni au depistat trei cetățeni români pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, respe * Polițiștii de frontieră arădeni și bihoreni au depistat trei cetățeni români pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, respe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»ITPF Oradea: Un urmărit internațional și doi urmăriți general, depistați la frontieră

ITPF Oradea: Un urmărit internațional și doi urmăriți general, depistați la frontieră

ITPF Oradea: Un urmărit internațional și doi urmăriți general, depistați la frontieră

* Polițiștii de frontieră arădeni și bihoreni au depistat trei cetățeni români pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, respectiv un mandat de arestare preventivă, emise de autoritățile române și italiene.

* În această dimineață, în jurul orei 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota s-a prezentat pentru a ieși din țară cetățeanul român P.G., în vârstă de 32 de ani, din municipiul Craiova.

În momentul efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile italiene, un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

* În data de 22.09.2016, în jurul orei 12.53, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul român R.S., în vârstă de 47 de ani, din județul Mureș.

În momentul efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioada de 1 an și 9 luni pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de monstre biologice.

* În aceeași zi, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul român T.C., în vârstă de 35 de ani, din județul Constanța.

Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioada de 4 ani pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În toate cazurile, persoanele au fost predate unor echipe operative din cadrul I.P.J. Arad și I.P.J Bihor în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus