Ioan Brîndaş, fostul adjunct al IPJ Bihor, rămâne în arest Reviewed by CD on . Fostul adjunct al IPJ Bihor rămâne în arest. Decizia a fost luată de magistraţii Înaltei Curte de Casaţie şi Justiţie care au admis contestaţia procurorilor Dir Fostul adjunct al IPJ Bihor rămâne în arest. Decizia a fost luată de magistraţii Înaltei Curte de Casaţie şi Justiţie care au admis contestaţia procurorilor Dir Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ioan Brîndaş, fostul adjunct al IPJ Bihor, rămâne în arest

Ioan Brîndaş, fostul adjunct al IPJ Bihor, rămâne în arest

Ioan Brîndaş, fostul adjunct al IPJ Bihor, rămâne în arest

Fostul adjunct al IPJ Bihor rămâne în arest. Decizia a fost luată de magistraţii Înaltei Curte de Casaţie şi Justiţie care au admis contestaţia procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Astfel, nu a fost acceptată decizia Curţii de Apel Cluj care a dispus înlocuirea măsurii cu cea de arest la domiciliu.

Decizia este definitivă.

Comisarul şef Ioan Brîndaş a fost arestat pe 7 noiembrie, la solicitarea procurorilor DNA Oradea care îl cercetează pentru luare de mită, favorizarea infractorului, efectuarea de operaţiuni financiare şi acte de comerţ incompatibile cu funcţia, respectiv folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite.

În urmă cu două săptămâni, în acelaşi dosar, procurorii DNA au mai pus sub învinuire un afacerist orădean, Răzvan Mihai Andronache, acuzat de complicitate la favorizarea infractorului după ce, spun procurorii, prin intermediul lui, ofiţerul ar fi transmis informaţii reţelei de evazionişti coordonată de orădeanca Gyorgy Monika dar şi celei în care e implicat iubitul Gabrielei de la Cheeky Girls, Szentgyorgyi Lajos, respectiv Ramona Brie şi Ciprian Bara, patroni ai unor firme de intermedieri imobiliare.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus