Începe a IX-a etapă de dezinsecție în Oradea Reviewed by CD on . Pentru stârpirea insectelor, municipalitatea a programat o nouă acțiune de dezinsecție în oraș. Această etapă de tratament se va desfășura la sol în zonele publ Pentru stârpirea insectelor, municipalitatea a programat o nouă acțiune de dezinsecție în oraș. Această etapă de tratament se va desfășura la sol în zonele publ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Începe a IX-a etapă de dezinsecție în Oradea

Începe a IX-a etapă de dezinsecție în Oradea

Începe a IX-a etapă de dezinsecție în Oradea

Pentru stârpirea insectelor, municipalitatea a programat o nouă acțiune de dezinsecție în oraș. Această etapă de tratament se va desfășura la sol în zonele publice, precum şi pe spaţiile verzi şi cursurile de apă din municipiu

În cea de-a IX-a etapă de dezinsecție, care se desfășoară între 02-08 august, se dorește distrugerea insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște, etc.) în faza de adult și larve, și tratamente fitosanitare la arbori.

Pentru activitatea de dezinsecție se folosește CYMINA PLUS – insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor adulți.

În ce privește tratamentele fitosanitare se va utiliza: KARATE ZEON, SCORE 250 EC și VERTIMEC 1,8 % EC.

Produsele  sunt avizate de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xi și Xn de toxicitate și se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

Orădenii sunt rugați să evite să stea în raza de acțiune a utilajelor în timp ce acestea pulverizează soluțiile, pentru a preveni eventualele incidente.

În caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru perioada imediat următoare, care se va comunica prin presă.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus