Incendiu produs la un autoturism, în Nojorid Reviewed by CD on . Marți, 17 iulie a.c., în jurul orei 09.20, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, echipajele Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea au fost alertate pent Marți, 17 iulie a.c., în jurul orei 09.20, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, echipajele Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea au fost alertate pent Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu produs la un autoturism, în Nojorid

Incendiu produs la un autoturism, în Nojorid

Incendiu produs la un autoturism, în Nojorid

Marți, 17 iulie a.c., în jurul orei 09.20, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, echipajele Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea au fost alertate pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism, pe raza localității Nojorid.

La sosirea gărzii de intervenţie, flăcările se manifestau violent în partea din față a mașinii. Pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate (în mai puţin de 10 minute), împiedicând propagarea acestuia la întregul autovehicul.

În urma producerii evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o un scurtcircuit determinat de un cablu electric defect, au ars materialele combustibile din compartimentul motor, farurile, cauciucurile față, bara, masca și materiale din plastic din partea din față a mașinii.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus