Incendiu la o casă din Aleșd Reviewed by CD on . În noaptea de miercuri spre joi, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 00.40, pompierii militari din cadrul Stației Aleșd au fost alertați pentru stingerea unui ince În noaptea de miercuri spre joi, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 00.40, pompierii militari din cadrul Stației Aleșd au fost alertați pentru stingerea unui ince Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu la o casă din Aleșd

Incendiu la o casă din Aleșd

Incendiu la o casă din Aleșd

În noaptea de miercuri spre joi, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 00.40, pompierii militari din cadrul Stației Aleșd au fost alertați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință de pe strada Nucului din localitate.   

În momentul sosirii forțelor de intervenție la adresa indicată de apelantul numărului unic 112, flăcările se manifestau cu violență în interiorul și la acoperișul unei case aflate în construcție, existând riscul extinderii acestora la o altă locuință.

Pentru localizarea și lichidarea focarelor, pompierii militari au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă timp de aproximativ 40 de minute, reușind să împiedice propagarea incendiului la casa învecinată.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, o presă electrică de lipit țevi lăsată sub tensiune, nesupravegheată, într-una din încăperile casei.

În urma producerii incendiului au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de circa 150 de metri pătrați și materiale de construcție depozitate în camere (țevi din plastic, polistiren, aparat de lipit țevi).

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus