Incendii provocate de instalații și aparate electrice în Oradea și Vașcău Reviewed by CD on . Joi, 09 februarie a.c., în jurul orei 19:00, echipajele Detașamentului 1 de Pompieri Oradea au fost solicitate să intervină pentru stingerea unui incendiu izbuc Joi, 09 februarie a.c., în jurul orei 19:00, echipajele Detașamentului 1 de Pompieri Oradea au fost solicitate să intervină pentru stingerea unui incendiu izbuc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendii provocate de instalații și aparate electrice în Oradea și Vașcău

Incendii provocate de instalații și aparate electrice în Oradea și Vașcău

Incendii provocate de instalații și aparate electrice în Oradea și Vașcău

Joi, 09 februarie a.c., în jurul orei 19:00, echipajele Detașamentului 1 de Pompieri Oradea au fost solicitate să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în sufrageria unui apartament situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe de pe strada Alexandru Dimitrie Xenopol din municipiu.

Pompierii militari mobilizați la fața locului au localizat și lichidat incendiul în mai puțin de 10 minute, împiedicând extinderea flăcărilor la întreaga locuință.

Incendiul, provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit determinat de un cablu electric neizolat corespunzător, a afectat un prelungitor electric, o priză și parțial, un corp de mobilier.

La scurt timp după producerea evenimentului în Oradea, un nou apel primit pe numărul de urgenţă 112 a mobilizat,
de această dată, echipajele Stației de Pompieri Ștei la un alt incendiu, izbucnit la o locuinţă de pe strada Teiului din Vașcău.

La sosirea forțelor de intervenție, flăcările se manifestau la camera de zi a casei, întreaga locuință fiind inundată cu fum.

Timp de aproximativ două ore, pompierii militari au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului, reuşind să stingă focarele înainte ca flăcările să se extindă la celelalte încăperi de la parter, respectiv la camerele situate la etajul casei.

Ca urmare a producerii evenimentului, generat, cel mai probabil, de un fier de călcat lăsat sub tensiune nesupravegheat, au ars corpuri de mobilier din încăperea afectată de incendiu, 4 uși, 4 ferestre, un televizor și circa 30 metri pătrați grinzi din lemn.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus