Implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea sub influența alcoolului Reviewed by CD on . Polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat un tânăr de 22 de ani, din comuna Popești, județul Bihor, care, în timp ce conducea un autoturism Polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat un tânăr de 22 de ani, din comuna Popești, județul Bihor, care, în timp ce conducea un autoturism Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea sub influența alcoolului

Implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea sub influența alcoolului

Implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea sub influența alcoolului

Polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat un tânăr de 22 de ani, din comuna Popești, județul Bihor, care, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.19, la ieșirea din localitatea Biharia înspre municipiul Oradea, a pierdut controlul asupra direcției și a părăsit partea carosabilă. Evenimentul rutier a fost unul fără victime.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus