Hoț de biciclete, reținut de polițiștii orădeni Reviewed by CD on . Miercuri, 4 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au efectuat cercetări față Miercuri, 4 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au efectuat cercetări față Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Hoț de biciclete, reținut de polițiștii orădeni

Hoț de biciclete, reținut de polițiștii orădeni

Hoț de biciclete, reținut de polițiștii orădeni

Miercuri, 4 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au efectuat cercetări față de un tânăr de 23 de ani, din comuna Copăcel, județul Bihor, bănuit de săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 10 martie a.c., în jurul orei 22.50, ar fi sustras o bicicletă care fusese lăsată asigurată cu un cablu din oţel, de balustrada de la parterul unui bloc de locuințe din municipiul Oradea, cauzând un prejudiciu estimat la 1.200 lei.

De asemenea, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 1 aprilie a.c., în jurul orei 19.12, ar fi sustras o altă bicicletă care fusese lăsată asigurată cu un cablu metalic, de un calorifer din scara unui alt bloc de locuințe din Oradea, cauzând un prejudiciu estimat la 2.350 lei.

Polițiștii orădeni l-au reținut pe tânărul de 23 de ani pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și în vederea recuperării integrale a prejudiciului cauzat.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus