Doi bărbaţi au murit înecaţi în două lacuri din Bihor Reviewed by CD on . Doi bărbaţi au fost găsiţi morţi, în weekend, în două lacuri din Bihor. Prima victimă a fost găsită sâmbătă dimineaţă, când pompierii şi scafandrii din cadrul I Doi bărbaţi au fost găsiţi morţi, în weekend, în două lacuri din Bihor. Prima victimă a fost găsită sâmbătă dimineaţă, când pompierii şi scafandrii din cadrul I Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi bărbaţi au murit înecaţi în două lacuri din Bihor

Doi bărbaţi au murit înecaţi în două lacuri din Bihor

Doi bărbaţi au murit înecaţi în două lacuri din Bihor

Doi bărbaţi au fost găsiţi morţi, în weekend, în două lacuri din Bihor. Prima victimă a fost găsită sâmbătă dimineaţă, când pompierii şi scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana au fost chemaţi în satul bihorean Bălnaca, comuna Şuncuiuş.

„După aproximativ două ore de căutări, scafandrii au găsit pe fundul iazului Bălnaca trupul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de 57 de ani, pe care l-au degajat de la o adâncime de aproximativ patru metri şi l-au predat organelor de poliţie, prezente la faţa locului”, a declarat locotenentul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana. Bărbatul era chiar un localnic din Bălnaca.

Duminică, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, poliţiştii bihoreni au fost chemaţi în satul bihorean Fughiu, unde un localnic a găsit un cadavru în lacul de acumulare. Poliţiştii au stabilit că trupul neînsufleţit era al unui bărbat de 52 de ani, din judeţul Sălaj.

În ambele cazuri, anchetatorii bănuiesc că bărbaţii s-au sinucis. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor continuă cercetările, pentru a stabili circumstanţele exacte.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus