Delicte silvice constatate de polițiștii din Beiuș Reviewed by CD on . Miercuri, 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Beiuș, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș, împreună cu reprezentanți ai Di Miercuri, 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Beiuș, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș, împreună cu reprezentanți ai Di Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Delicte silvice constatate de polițiștii din Beiuș

Delicte silvice constatate de polițiștii din Beiuș

Delicte silvice constatate de polițiștii din Beiuș

Miercuri, 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Beiuș, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș, împreună cu reprezentanți ai Direcției Silvice Bihor şi ai A.J.V.P.S. au acţionat pe raza de competenţă pentru a preveni și combate delictele silvice, victimizarea prin accidente rutiere și pentru menținerea climatului de ordine și liniște publică pe raza de competență.

În cadrul acțiunii, a fost identificat un bărbat de 42 de ani, din comuna Șoimi, județul Bihor, bănuit că, în cursul lunii noiembrie a.c., ar fi tăiat ilegal și ar fi sustras 52 de arbori de esențe molid, fag și paltin, în valoare de 1.050 lei, dintr-o pădure proprietate privată.

Polițiștii Postului de Poliție Finiș continuă cercetările în cauză, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a bărbatului de 42 de ani și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

De asemenea, a fost depistat un bărbat de 27 de ani, din localitatea Ștei, județul Bihor, în timp ce transporta cu un autoturism un metru cub de lemne de foc, specia gorun, fără a avea documente legale de proveniență și transport.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 171/2010 Rep., iar materialul lemnos fără documente legale, în valoare de 112 lei, a fost confiscat.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 72 de persoane, au fost controlate 61 de autoturisme, iar pentru neregulile descoperite au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare totală de 8.850 lei, din care trei conform prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și 20 potrivit prevederilor O.U.G. nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus