Delicte silvice constatate de polițiștii bihoreni Reviewed by CD on . Luni, 16 mai a.c., la ora 18.03, polițiștii Secției nr.10 de Poliție Rurală Ștei au fost sesizați de către personalul de la un canton silvic că, persoane necuno Luni, 16 mai a.c., la ora 18.03, polițiștii Secției nr.10 de Poliție Rurală Ștei au fost sesizați de către personalul de la un canton silvic că, persoane necuno Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Delicte silvice constatate de polițiștii bihoreni

Delicte silvice constatate de polițiștii bihoreni

Delicte silvice constatate de polițiștii bihoreni

Luni, 16 mai a.c., la ora 18.03, polițiștii Secției nr.10 de Poliție Rurală Ștei au fost sesizați de către personalul de la un canton silvic că, persoane necunoscute au tăiat, din locul numit „Pârâul Ghețarului” din comuna Fânațe, județul Bihor, 3 arbori din specia ulm și 1 arbore de esență fag, nemarcaţi, în volum total de 2,78 de metri cubi.

Materialul lemnos rezultat, în valoare de 437,74 de lei, a fost sustras de la faţa locului.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției nr.10 de Poliție Rurală Ștei au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 42 de ani, din comuna Câmpani, județul Bihor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,Tăiere ilegală de arbori” și ,,Furt de arbori”.

Luni, 16 mai a.c., la ora 20.30, în localitatea bihoreană Belfir, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au depistat în trafic un bărbat de 28 de ani, din localitatea Tinca, județul Bihor, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2,6 metri cubi de lemne de foc, specia gorun, fără a avea documente de proveniență.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos, în valoare de 473,2 lei a fost ridicat în vederea confiscării și predat în custodie la Ocolul Silvic Tinca.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus