Condamnat la închisoare pentru trafic de droguri, depistat și încarcerat de polițiștii bihoreni Reviewed by CD on . Marți, 24 septembrie, pe raza municipiului Oradea, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au depistat și reținut un bărbat d Marți, 24 septembrie, pe raza municipiului Oradea, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au depistat și reținut un bărbat d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Condamnat la închisoare pentru trafic de droguri, depistat și încarcerat de polițiștii bihoreni

Condamnat la închisoare pentru trafic de droguri, depistat și încarcerat de polițiștii bihoreni

Condamnat la închisoare pentru trafic de droguri, depistat și încarcerat de polițiștii bihoreni

Marți, 24 septembrie, pe raza municipiului Oradea, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au depistat și reținut un bărbat de 32 de ani, din Oradea.

Tribunalul Bihor a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani, o lună și 13 zile de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au încarcerat pe orădeanul de 32 de ani în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus