Condamnat la închisoare pentru tentativă la omor calificat, depistat și încarcerat de poliţiştii bihoreni Reviewed by CD on . Vineri, 8 octombrie a.c., polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita au depistat și reținut un bărbat de 36 de ani, din comuna Chișlaz, județul Bihor. T Vineri, 8 octombrie a.c., polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita au depistat și reținut un bărbat de 36 de ani, din comuna Chișlaz, județul Bihor. T Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Condamnat la închisoare pentru tentativă la omor calificat, depistat și încarcerat de poliţiştii bihoreni

Condamnat la închisoare pentru tentativă la omor calificat, depistat și încarcerat de poliţiştii bihoreni

Condamnat la închisoare pentru tentativă la omor calificat, depistat și încarcerat de poliţiştii bihoreni

Vineri, 8 octombrie a.c., polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita au depistat și reținut un bărbat de 36 de ani, din comuna Chișlaz, județul Bihor.

Tribunalul Bihor a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 10 ani de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor calificat.

De asemenea, luni, 11 octombrie a.c., polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita au depistat și reținut un bărbat de 44 de ani, din comuna Balc, județul Bihor.

Judecătoria Șimleul Silvaniei a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 8 luni de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de abandon de familie.

Cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnați.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus