Coliziune frontală pe contrasens, produsă în Tarcea Reviewed by CD on . Miercuri, 6 septembrie a.c., la ora 13.30, pe D.N.19, în localitatea bihoreană Tarcea, un bărbat de 31 de ani, din Valea lui Mihai, județul Bihor, în timp ce co Miercuri, 6 septembrie a.c., la ora 13.30, pe D.N.19, în localitatea bihoreană Tarcea, un bărbat de 31 de ani, din Valea lui Mihai, județul Bihor, în timp ce co Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Coliziune frontală pe contrasens, produsă în Tarcea

Coliziune frontală pe contrasens, produsă în Tarcea

Coliziune frontală pe contrasens, produsă în Tarcea

Miercuri, 6 septembrie a.c., la ora 13.30, pe D.N.19, în localitatea bihoreană Tarcea, un bărbat de 31 de ani, din Valea lui Mihai, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 42 de ani, din Oradea. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism care era parcat pe podul de acces al unui imobil din localitate.

În urma accidentului rutier, o femeie de 28 de ani, din Valea lui Mihai, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus