Circulație deviată pe Aleea Ștrandului din Oradea Reviewed by CD on . Comisia de circulație a aprobat azi, la propunerea Direcției Tehnice, solicitarea firmei SC Gauss Topo Srl cu privire la închiderea drumului Aleea Ștrandului, j Comisia de circulație a aprobat azi, la propunerea Direcției Tehnice, solicitarea firmei SC Gauss Topo Srl cu privire la închiderea drumului Aleea Ștrandului, j Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Circulație deviată pe Aleea Ștrandului din Oradea

Circulație deviată pe Aleea Ștrandului din Oradea

Circulație deviată pe Aleea Ștrandului din Oradea

Comisia de circulație a aprobat azi, la propunerea Direcției Tehnice, solicitarea firmei SC Gauss Topo Srl cu privire la închiderea drumului Aleea Ștrandului, joi, 27 aprilie 2017, în vederea efectuării lucrărilor de turnare a unui covor asfaltic.

Astfel, pe tronsonul între str. gen. H.M Berthelot și str. I. C Brătianu se va devia circulația pe o rută ocolitoare în jurul parcului I. C. Brătianu, pentru desfășurarea în bune condiții a lucrărilor de asfaltare și pentru evitarea incidentelor cu participanții la trafic.

Din cauza acestor lucrări, Oradea Transport Local face modificări pe linia de autobuz 15, unde în această perioadă se va circula cu un autobuz de capacitate mică, astfel încât finalizarea lucrărilor să nu fie întârziată de întreruperi pentru a facilita tranzitarea zonei de autobuze de capacitate mare. Totodată, dacă va fi nevoie, traseul autobuzului va fi deviat prin dreptul Hotelului Elite.

Lucrările de asfaltare fac parte din cadrul lucrărilor de amenajare a unui nou acces la Complexul Termal Nymphaea, cu suplimentarea locurilor de parcare la aquapark, începute de către administrația locală la finalul anului trecut.
– See more at: http://oradea.ro/stiri-oradea/circula-539-ie-deviata-pe-aleea-strandului#sthash.xSxvZiBv.dpuf

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus