Campanie de plantări în Oradea Reviewed by CD on . SC Administraţia Domeniului Public SA a demarat o campanie de plantare de puieţi în Cimitirul Municipal Rulikowski din Oradea, în Grădina Zoologică şi la Adăpos SC Administraţia Domeniului Public SA a demarat o campanie de plantare de puieţi în Cimitirul Municipal Rulikowski din Oradea, în Grădina Zoologică şi la Adăpos Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Campanie de plantări în Oradea

Campanie de plantări în Oradea

Campanie de plantări în Oradea

SC Administraţia Domeniului Public SA a demarat o campanie de plantare de puieţi în Cimitirul Municipal Rulikowski din Oradea, în Grădina Zoologică şi la Adăpostul Grivei, locaţie în care sunt îngrijiţi câinii fără stăpân.

Campania a început luna trecută, când ADP a achiziţionat 700 de puieţi de paltin. Au fost plantaţi 450 de puieţi la Cimitirul Rulikowski, 250 de puieţi la Grădina Zoologică şi 50 de puieţi la Adăpostul Grivei.

„Ne-am propus să achiziţionăm 1.500 de puieţi până la finele anului în curs, pentru a asigura cu arbori toate spaţiile disponibile din subunităţile administrate de ADP”, precizează Liviu Andrica, directorul general al SC ADP SA Oradea.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus