Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului Reviewed by CD on . Duminică, 13 octombrie a.c., la ora 03.40, pe strada Republicii din municipiul Salonta a fost depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, din comuna Sânnicolau R Duminică, 13 octombrie a.c., la ora 03.40, pe strada Republicii din municipiul Salonta a fost depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, din comuna Sânnicolau R Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Duminică, 13 octombrie a.c., la ora 03.40, pe strada Republicii din municipiul Salonta a fost depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, din comuna Sânnicolau Român, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, duminică, 13 octombrie a.c., la ora 12.00, pe Bulevardul Ștefan cel Mare din municipiul Oradea, polițiștii de ordine publică orădeni au depistat în trafic un bărbat de 71 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, 12 octombrie a.c., la ora 06.45, pe strada Republicii din localitatea bihoreană Tinca, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au depistat în trafic un localnic de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, sâmbătă, 12 octombrie a.c., la ora 01.30, pe strada republicii din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 46 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor autovehiculelor le-au fost recoltate probe biologic

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus