Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului Reviewed by CD on . Vineri, 4 octombrie a.c., pe drumul județean 684/A, în localitatea bihoreană Suplacu de Tinca, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat în tr Vineri, 4 octombrie a.c., pe drumul județean 684/A, în localitatea bihoreană Suplacu de Tinca, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat în tr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Vineri, 4 octombrie a.c., pe drumul județean 684/A, în localitatea bihoreană Suplacu de Tinca, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din comuna Șoimi, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, sâmbătă, 5 octombrie a.c., la ora 10.15, în localitatea bihoreană Șinteu, polițiștii rutieri din Aleșd au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, din localitatea Aleșd, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, sâmbătă, 5 octombrie a.c., la ora 02.15, pe strada Petre Păulescu din municipiul Salonta, polițiștii rutieri din Salonta au depistat în trafic un localnic de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor autovehiculelor le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus