Bănuit de furtul unui telefon mobil, reținut de polițiștii bihoreni și arestat de magistrați Reviewed by CD on . Marți, 15 septembrie a.c., polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat și cercetat un bă Marți, 15 septembrie a.c., polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat și cercetat un bă Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bănuit de furtul unui telefon mobil, reținut de polițiștii bihoreni și arestat de magistrați

Bănuit de furtul unui telefon mobil, reținut de polițiștii bihoreni și arestat de magistrați

Bănuit de furtul unui telefon mobil, reținut de polițiștii bihoreni și arestat de magistrați

Marți, 15 septembrie a.c., polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat și cercetat un bărbat de 25 de ani, din localitatea Gurbediu, județul Bihor, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Tinca îl bănuiesc pe acesta că, în perioada 13 – 15 septembrie a.c., ar fi sustras un telefon mobil din incinta unei instituții publice din localitatea bihoreană Tinca, provocând un prejudiciu estimat la 600 de lei.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca l-au reținut pe bărbatul de 25 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Miercuri, 16 septembrie a.c., acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Salonta, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Salonta a admis propunerea procurorului și a emis pe numele celui în cauză un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus