Autoturisme de lux în valoare de 90.000 de euro, cu documente false, depistate la PTF Borș Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat doi cetățeni din Federația Rusă care intenționau să intre în România cu două autoturisme Land Rover cu documente fa Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat doi cetățeni din Federația Rusă care intenționau să intre în România cu două autoturisme Land Rover cu documente fa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Autoturisme de lux în valoare de 90.000 de euro, cu documente false, depistate la PTF Borș

Autoturisme de lux în valoare de 90.000 de euro, cu documente false, depistate la PTF Borș

Autoturisme de lux în valoare de 90.000 de euro, cu documente false, depistate la PTF Borș

Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat doi cetățeni din Federația Rusă care intenționau să intre în România cu două autoturisme Land Rover cu documente false și seriile poansonate neconforme cu cele originale.

În data de 19.10.2016, ora 22.25, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în țară, cetățenii ruși Fugin D., în vârstă de 37 de ani și Artem S. în vârstă de 45 de ani, conducând două autoturisme marca Land ROVER, înmatriculate în Rusia.

Pentru cele două autoturisme, șoferii au prezentat certificate de înmatriculare purtând însemnele autorităților ruse. În urma controlului efectuat asupra mașinilor s-a constatat că seriile și autocolantele de pe autoturisme nu sunt conforme cu standardele constructorului. De asemenea, s-a stabilit ca documentele mașinilor sunt false.

Cei doi bărbați au declarat că voiau să meargă în vacanță prin Europa, iar un conațional le-a oferit autoturismele, cu condiția să le ducă în Rimini — Italia. Astfel, au preluat autovehiculele din Lituania, urmând să viziteze România și nu aveau cunoștință despre neregulile constatate.

Autoturismele, în valoare totală de aproximativ 90.000 de euro, au fost indisponibilizate la sediul I.T.P.F Oradea până la finalizarea cercetărilor, în cauză polițiștii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus