Autogara OTL din Nufărul și-a deschis porțile Reviewed by CD on . La capătul străzii Nufărului, în cursul zilei de azi, a fost inaugurată oficial noua gară de autobuze administrată de Oradea Transport Local - Autogara „Nufărul La capătul străzii Nufărului, în cursul zilei de azi, a fost inaugurată oficial noua gară de autobuze administrată de Oradea Transport Local - Autogara „Nufărul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Autogara OTL din Nufărul și-a deschis porțile

Autogara OTL din Nufărul și-a deschis porțile

Autogara OTL din Nufărul și-a deschis porțile

La capătul străzii Nufărului, în cursul zilei de azi, a fost inaugurată oficial noua gară de autobuze administrată de Oradea Transport Local – Autogara „Nufărul”.

La inaugurare, alături de directorul OTL Csuzi Istvan și reprezentanți ai OTL, a participat primarul Ilie Bolojan și reprezentanți ai Zonei Metropolitane Oradea.

Csuzi a arătat că noul amplasament este rodul unei preocupări a regiei față de transportul local precum și față de cei aproximativ 25 de mii de navetiști care intră zilnic în Oradea. Cetățenilor care vin în Oradea sau pleacă spre localitățile din preajmă utilizând serviciile de transport în comun trebuie să li se asigure o modalitate de transbordare, iar pentru asta OTL a parcurs următorii pași în ultimii ani: înființarea celor zece puncte de transborsdare în oraș, amenajarea acestora și realizarea autogării din capătul cartierului Nufărul.

Astfel, autogara din Nufărul va deservi zona de sud a orașului, în cadrul autogării existând 11 peroane cu graficele și harta traseelor iar în incinta gării, în sala de așteptare, cetățenii pot achiziționa bilete, să aștepte vehiculele în condiții moderne, iar în viitor vor beneficia și de o sală de alimentație publică, precum și de o farmacie.

Lucrările propriu-zise de realizare a investiției au fost efectuate în decursul anului 2013 iar valoarea investiției a fost de aproximativ 1,5 milioane lei.

Prezent la inaugurare, primarul Ilie Bolojan a declarat: „Doresc să felicit Oradea Transport Local pentru realizarea acestei investiții, iar pentru funcționarea optimă a autogării mai avem două lucruri de făcut: să amenajăm zona iar înfățișarea pieței Nufărului să fie corelată cu înfățișarea autogării. Această investiție sper să fie un pas important în transportul integral”.

În prezent, în cadrul autogării funcționează 11 operatori de transport pe traseele județene, iar cetățenii au la dispoziție și un număr de telefon unde se pot interesa despre curse și orele de plecare. Acest număr este: 0359/434.507.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus