Arestat în urma unei tâlhării comise în Oradea Reviewed by CD on . Vineri, 22 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat Vineri, 22 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Arestat în urma unei tâlhării comise în Oradea

Arestat în urma unei tâlhării comise în Oradea

Arestat în urma unei tâlhării comise în Oradea

Vineri, 22 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat un bărbat de 36 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 17.40, în timp ce un bărbat de 29 de ani, din Oradea, se afla pe strada Menumorut din municipiul Oradea, în urma unei întâlniri prestabilite cu acesta, având ca obiect vânzarea unui telefon mobil, în valoare de aproximativ 5.000 de lei, ar fi smuls telefonul din mâna bărbatului, l-ar fi aruncat în interiorul autoturismului personal și, pentru a-și asigura scăparea și pentru a păstra bunul sustras, ar fi demarat în trombă părăsind locul comiterii faptei.

Pentru recuperearea bunului sustras, proprietarul telefonului s-a agațăt cu mâna de volanul autoturismului și de tetiera de la scaunul din stânga față, fiind tras câțiva metri de autovehicul, fapt în urma căruia a suferit leziuni fizice la nivelul brațului drept.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat cu operativitate de polițiștii orădeni și depistat la scurt timp de la comiterea faptei, pe o stradă din municipiul Oradea.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul de 36 de ani are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În urma extinderii cercetărilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au reținut pe orădeanul de 36 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Sâmbătă, 23 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. Judecătorul de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a orădeanului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus