Ambasadorul Marii Britanii Paul Brummell, în vizită la Primăria Oradea Reviewed by CD on . În cadrul vizitei pe care a efectuat-o luni, 2 aprilie, la Oradea, Paul Brummell, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Bucureşti, În cadrul vizitei pe care a efectuat-o luni, 2 aprilie, la Oradea, Paul Brummell, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Bucureşti, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ambasadorul Marii Britanii Paul Brummell, în vizită la Primăria Oradea

Ambasadorul Marii Britanii Paul Brummell, în vizită la Primăria Oradea

Ambasadorul Marii Britanii Paul Brummell, în vizită la Primăria Oradea

În cadrul vizitei pe care a efectuat-o luni, 2 aprilie, la Oradea, Paul Brummell, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Bucureşti, a fost primit la Primăria Oradea de către Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea.

Ambasadorul Paul Brummell şi primarul Ilie Bolojan au purtat discuţii despre oportunităţile de investiţii în municipiul Oradea, ambasadorul britanic fiind interesat de situaţia economică a oraşului şi de priorităţile pe care municipalitatea le are în vedere.

S-a discutat de asemenea despre colaborarea dintre Agenţia de Dezvoltare Locală Oradea şi Camera de Comerţ Româno-Britanică, precum şi despre proiectele culturale care ar putea fi derulate de Consiliul Britanic (British Council) în perioada următoare.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus