95 de participanți la trafic, sancționați de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore Reviewed by CD on . Luni, 10 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene Luni, 10 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»95 de participanți la trafic, sancționați de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore

95 de participanți la trafic, sancționați de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore

95 de participanți la trafic, sancționați de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore

Luni, 10 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 95 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 23.305 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut cinci permise de conducere. De asemenea, a fost reţinut un certificat de înmatriculare și au fost constatate patru tamponări.

33 de pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare, 31 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, șapte sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, trei sancțiuni au fost aplicate pentru folosirea telefonului mobil la volan fără sistemul de tip „mâini libere”, iar 21 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus