94 de pietoni care au traversat neregulamentar, sancționați de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore Reviewed by CD on . Miercuri, 26 august a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihore Miercuri, 26 august a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihore Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»94 de pietoni care au traversat neregulamentar, sancționați de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore

94 de pietoni care au traversat neregulamentar, sancționați de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore

94 de pietoni care au traversat neregulamentar, sancționați de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore

Miercuri, 26 august a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 130 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 21.685 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut două permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute două certificate de înmatriculare, au fost constatate opt infracțiuni și șase tamponări. 

Au fost sancționați 94 de pietoni care au traversat neregulemantar, nouă sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, cinci participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, iar 22 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

      

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus