700.000 lei din fonduri europene investite în promovarea turistică a centrului istoric Reviewed by CD on . În ultimii trei ani, municipalitatea a investit, din fonduri europene, 718.000 lei pentru promovarea turistică a zonei centrale prin intermediul proiectului "Pa În ultimii trei ani, municipalitatea a investit, din fonduri europene, 718.000 lei pentru promovarea turistică a zonei centrale prin intermediul proiectului "Pa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»700.000 lei din fonduri europene investite în promovarea turistică a centrului istoric

700.000 lei din fonduri europene investite în promovarea turistică a centrului istoric

700.000 lei din fonduri europene investite în promovarea turistică a centrului istoric

În ultimii trei ani, municipalitatea a investit, din fonduri europene, 718.000 lei pentru promovarea turistică a zonei centrale prin intermediul proiectului „Pachet complex de promovare a turismului cultural: centrul istoric Oradea – arhitectură, cultură, legendă”.

„Acum avem o bază decentă pe care să construim marketing-ul pentru promovarea Oradiei ca destinaţie turistică urbană, o zonă în care concurenţa este foarte dezvoltată”, a declarat Dumitru Sim, şeful Biroului Turism, Cultură, Regenerare Urbană.

Bugetul alocat proiectului a fost consumat printre altele cu dezvoltarea unui portal turistic, tipărirea şi distribuirea a 15.000 de hărţi turistice, tipărirea a peste 70.000 de broşuri pentru obiectivelor de vizitat din oraş, a patru numere din revista „Cetatea Oradea – Revistă de patrimoniu şi turism”, precum şi montarea a montarea a 25 de panouri de informare cu obiectivele de vizitat.

„Am făcut o probă, şi o cunoştinţă care avea un magazin lângă care a fost montat un astfel de panou mi-a povestit că într-o singură zi acesta a fost folosit de 327 de trecători, turişti şi localnici”, a spus Sim.

De altfel, proiectul şi fost premiat cu locul I la categoria „Cultură” în cadrul Galei Multiplicatorilor de Valori Europene din 2012 şi a fost dat ca exemplu de bune practici prin publicarea pe site-ul Autorităţii Naţionale pentru Turism.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus