12.000 de țigarete nemarcate legal, confiscate de polițiștii din Băile Felix de la un orădean Reviewed by CD on . Vineri, 25 septembrie a.c., în jurul orei 16.15, pe D.N. 76, între localitățile bihorene Băile Felix și Hidișelul de Sus, polițiștii din cadrul Poliției stațiun Vineri, 25 septembrie a.c., în jurul orei 16.15, pe D.N. 76, între localitățile bihorene Băile Felix și Hidișelul de Sus, polițiștii din cadrul Poliției stațiun Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»12.000 de țigarete nemarcate legal, confiscate de polițiștii din Băile Felix de la un orădean

12.000 de țigarete nemarcate legal, confiscate de polițiștii din Băile Felix de la un orădean

12.000 de țigarete nemarcate legal, confiscate de polițiștii din Băile Felix de la un orădean

Vineri, 25 septembrie a.c., în jurul orei 16.15, pe D.N. 76, între localitățile bihorene Băile Felix și Hidișelul de Sus, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Băile Felix au depistat în trafic un bărbat de 50 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o autoutilitară cu care transporta 12.000 de țigarete (600 de pachete de țigarete) nemarcate legal (anexăm foto).

Țigaretele nemarcate corespunzător au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, sub aspectul săvârșirii infracțiuni de ,,contrabandă, varianta asimilată”.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus