Împușcat mortal, în timpul unei partide de vânătoare desfășurată la Măgești Reviewed by CD on . Joi, 26 octombrie a.c., în jurul orei 18.29, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliț Joi, 26 octombrie a.c., în jurul orei 18.29, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliț Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Împușcat mortal, în timpul unei partide de vânătoare desfășurată la Măgești

Împușcat mortal, în timpul unei partide de vânătoare desfășurată la Măgești

Împușcat mortal, în timpul unei partide de vânătoare desfășurată la Măgești

Joi, 26 octombrie a.c., în jurul orei 18.29, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, în zona comunei bihorene Măgești, a avut loc un accident de vânătoare, în urma căruia un bărbat a fost împușcat mortal.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, Serviciului Criminalistic și polițiști de investigații criminale de la Poliția oraș Aleșd sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd. În urma primelor cercetări efectuate la fața locului în condiții de noapte, s-a constatat că evenimentul s-a produs în extravilanul comunei Măgești, pe un fond de vânătoare pe care se desfășura o partidă de vânătoare în cadrul căreia un bărbat de 43 de ani, din comuna Țețchea, județul Bihor, ar fi fost împușcat mortal, în zona pieptului, de un bărbat de 41 de ani, din comuna Măgești, județul Bihor. Vineri, 27 octombrie a.c., urmează a fi continuate cercetările la fața locului în condiții de zi.

Corpul neînsuflețit al victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Oradea, pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Cercetările în cauză sunt continuate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca, în cadrul anchetei să fie documentate toate aspectele cu privire la împrejurările în care a fost organizată partida de vânătoare și legalitatea organizării acesteia. De asemenea, armele celor două persoane au fost ridicate în vederea efectuării cercetărilor.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus