106 participanți la trafic, sancționați de polițiștii bihoreni Reviewed by CD on . Miercuri, 5 august a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihoren Miercuri, 5 august a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihoren Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»106 participanți la trafic, sancționați de polițiștii bihoreni

106 participanți la trafic, sancționați de polițiștii bihoreni

106 participanți la trafic, sancționați de polițiștii bihoreni

Miercuri, 5 august a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate 106 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 46.560 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute patru certificate de înmatriculare și au fost constatate 10 tamponări. 

50 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 11 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, au fost sancţionaţi trei biciclişti, doi pietoni, două sancţiuni au fost aplicate pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, au fost sancționate trei depășiri neregulamentare, iar 35 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus