Valea lui Mihai: Coliziune frontală pe contrasens Reviewed by CD on . Luni, 16 octombrie a.c., la ora 06.00, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 19, în afara localității bihoren Luni, 16 octombrie a.c., la ora 06.00, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 19, în afara localității bihoren Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Valea lui Mihai: Coliziune frontală pe contrasens

Valea lui Mihai: Coliziune frontală pe contrasens

Valea lui Mihai: Coliziune frontală pe contrasens

Luni, 16 octombrie a.c., la ora 06.00, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 19, în afara localității bihorene Valea lui Mihai, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 39 de ani, din comuna Recea, județul Maramureș.

În urma accidentului rutier, orădeanul de 53 de ani, care conducea autoturismul, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus