Vadu Crișului: Au furat bagajele unui pasager, dintr-un tren Reviewed by CD on . Miercuri, 7 august, la ora 16.43, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au fost sesizați de bărbat care călătorise cu un tren că, ajuns în stația CFR Miercuri, 7 august, la ora 16.43, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au fost sesizați de bărbat care călătorise cu un tren că, ajuns în stația CFR Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Vadu Crișului: Au furat bagajele unui pasager, dintr-un tren

Vadu Crișului: Au furat bagajele unui pasager, dintr-un tren

Vadu Crișului: Au furat bagajele unui pasager, dintr-un tren

Miercuri, 7 august, la ora 16.43, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au fost sesizați de bărbat care călătorise cu un tren că, ajuns în stația CFR Vadu Crișului, două persoane necunoscute i-au sustras un rucsac și o plasă cu haine, iar apoi au coborât din tren.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuat, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 42 de ani, din Vadu Crișului și o femeie de 35 de ani, din Tileagd.

Polițiștii au recuperat de la cei doi toate bunurile sustrase.

Cercetările sunt continuate de polițiștii TF, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor două persoane.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus