Tânăr bănuit de comiterea a cinci infracțiuni rutiere, reținut de polițiștii rutieri beiușeni Reviewed by CD on . Sâmbătă, 3 februarie a.c., pe D.N. 76, în localitatea bihoreană Vaşcău, polițiștii rutieri din Beiuș au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din localitate Sâmbătă, 3 februarie a.c., pe D.N. 76, în localitatea bihoreană Vaşcău, polițiștii rutieri din Beiuș au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din localitate Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr bănuit de comiterea a cinci infracțiuni rutiere, reținut de polițiștii rutieri beiușeni

Tânăr bănuit de comiterea a cinci infracțiuni rutiere, reținut de polițiștii rutieri beiușeni

Tânăr bănuit de comiterea a cinci infracțiuni rutiere, reținut de polițiștii rutieri beiușeni

Sâmbătă, 3 februarie a.c., pe D.N. 76, în localitatea bihoreană Vaşcău, polițiștii rutieri din Beiuș au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din localitatea Nucet, județul Bihor, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată și cu număr fals de înmatriculare, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată, în urma testării conducătorului motocicletei cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, la solicitarea legală a polițiștilor rutieri, cel în cauză a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar în urma continuării cercetărilor, polițiștii rutieri din Beiuș l-au reținut pe tânărul de 20 de ani pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus