Spectacol folcloric extraordinar „ROMÂNIA NE UNEȘTE!”, la Oradea Reviewed by CD on . Mihai Jurca, directorul Asociației pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR), a susținut joi, 9 noiembrie 2017, o conferință de presă privind o Mihai Jurca, directorul Asociației pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR), a susținut joi, 9 noiembrie 2017, o conferință de presă privind o Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Spectacol folcloric extraordinar „ROMÂNIA NE UNEȘTE!”, la Oradea

Spectacol folcloric extraordinar „ROMÂNIA NE UNEȘTE!”, la Oradea

Spectacol folcloric extraordinar „ROMÂNIA NE UNEȘTE!”, la Oradea

Mihai Jurca, directorul Asociației pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR), a susținut joi, 9 noiembrie 2017, o conferință de presă privind organizarea concertului folcloric extraordinar „România ne unește!”, care va avea loc în data de 26 noiembrie 2017.

Sub numele „România ne unește!”, spectacolul anticipează sărbătoarea Zilei Naționale de pe 1 Decembrie și va reuni cei mai importanți artiști români ai momentului. Ansamblul folcloric „Lăutarii din Chișinău” condus de maestrul Nicolae Botgros, va acompania unii dintre cei mai iubiți și respectați artiști din România, precum Nicolae Furdui Iancu, Ionuț Fulea, Sava Negrean, Veta Biriș, Cornel Borza și Florica Zaha din zona de Bihor. Evenimentul va fi prezentat de Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii „O dată-n viaţă”, difuzată de TVR.
Oradea este unul din orașele Marii Uniri și are un rol important în construirea identității naționale, identitate care are la bază istoria de secole a oamenilor din această zonă. De asemenea, Oradea este unul dintre orașele în care multiculturalitatea și amestecul etnic pașnic, sunt valori reale, ale căror rezultate le descoperim în bogăția istorică și culturală și în patrimoniul bogat pe care azi îl vedem pus în valoare.

„Titlul evenimentului sugerează exact acest lucru. România ne unește pe toți. Oradea este un oraș în care oamenii conviețuiesc pașnic și cred că lucrul acesta trebuie amintit și promovat tot timpul. Astfel, așteptăm doritorii și iubitorii de folclor, românesc de data aceasta, să participe la acest eveniment”, a spus Mihai Jurca.

Spectacolul va avea loc în Sala Sporturilor Antonio Alexe, începând cu ora 18:00, iar accesul se face pe bază de bilet. Prețul unui bilet este de 10 lei. Există două categorii de bilete, care, deși au același preț, sunt evidențiate prin culori diferite: 500 de locuri pe spațiul de joc, la nivelul scenei și 1000 de locuri în tribunele din stânga și din dreapta scenei. O parte din tribunele laterale vor fi închise din cauza lipsei de vizibilitate și a sonorizării potrivite. Biletele se pot achiziționa în Sala Ghișeelor din Primăria Oradea, de la punctele de casierie, începând cu data de 13 noiembrie. Vor fi scoase spre vânzare 1500 de bilete. În situația în care până la data evenimentului nu se vor vinde toate biletele, acestea vor putea fi cumpărate și de la Sala Sporturilor.

Accesul în sală se face cu 2 ore înainte de începerea spectacolului.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR), în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal Oradea (CSM).

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus