Șoferi băuți, depistați pe șoselele din Bihor Reviewed by CD on . Luni, 8 octombrie a.c., la ora 01.00, pe strada Ovidiu Densușianu din municipiul Oradea, un bărbat de 47 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, Luni, 8 octombrie a.c., la ora 01.00, pe strada Ovidiu Densușianu din municipiul Oradea, un bărbat de 47 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Șoferi băuți, depistați pe șoselele din Bihor

Șoferi băuți, depistați pe șoselele din Bihor

Șoferi băuți, depistați pe șoselele din Bihor

Luni, 8 octombrie a.c., la ora 01.00, pe strada Ovidiu Densușianu din municipiul Oradea, un bărbat de 47 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Luni, 8 octombrie a.c., la ora 18.00, pe strada Crișului din localitatea bihoreană Nucet, polițiștii rutieri din Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, din localitatea Băița, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri din Beiuș.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus