Pompierii orădeni au donat sânge Reviewed by CD on . În data de 15 martie a.c., pompierii militari „au descins” pe strada Louis Pasteur din municipiul Oradea, pentru a veni în sprijinul semenilor care au nevoie de În data de 15 martie a.c., pompierii militari „au descins” pe strada Louis Pasteur din municipiul Oradea, pentru a veni în sprijinul semenilor care au nevoie de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pompierii orădeni au donat sânge

Pompierii orădeni au donat sânge

Pompierii orădeni au donat sânge

În data de 15 martie a.c., pompierii militari „au descins” pe strada Louis Pasteur din municipiul Oradea, pentru a veni în sprijinul semenilor care au nevoie de ajutor, desfășurând astfel, o nouă de misiune de protejare a celor în slujba cărora se află.
Vineri dimineața, la prima oră, pompierii orădeni s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea
alegând să-și ajute semenii printr-o nouă acțiune de donare de sânge, un demers al cărui scop se identifică cu cel al profesiei pe care și-au ales-o: salvarea de vieți omenești.

Înţelegând, prin prisma profesiei, importanţa oricărui gest care ar putea oferi celor aflați în situații-limită, speranţă şi o şansă la viaţă, pompierii bihoreni continuă seria acestor acțiuni umanitare, care, de-a lungul anilor, au devenit o constantă a demersurilor extraprofesionale întreprinse în scopul ajutorării celor din jur.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus