Oradea: Implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea sub influența alcoolului Reviewed by CD on . Marți, 6 noiembrie, la ora 08.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul Marți, 6 noiembrie, la ora 08.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea: Implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea sub influența alcoolului

Oradea: Implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea sub influența alcoolului

Oradea: Implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea sub influența alcoolului

Marți, 6 noiembrie, la ora 08.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că pe strada Universității din Oradea s-a produs un eveniment rutier fără victime.

Polițiștii orădeni s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat persoana bănuită că ar fi condus autoturismul implicat în evenimentul rutier ca fiind un tânăr de 24 de ani, din din Șimleul Silvaniei, județul Sălaj.

În urma testării sale cu aparatul etilotest, s-a constatat că sălăjeanul prezenta o concentrație alcoolică de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus