Marghita: S-a autoaccidentat în timp ce conducea un tractor Reviewed by CD on . Joi, 13 iulie a.c., la ora 16.30, pe drumul judeţean 191, în afara localității bihorene Marghita, un bărbat de 25 de ani, din comuna Boianu Mare, judeţul Bihor, Joi, 13 iulie a.c., la ora 16.30, pe drumul judeţean 191, în afara localității bihorene Marghita, un bărbat de 25 de ani, din comuna Boianu Mare, judeţul Bihor, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Marghita: S-a autoaccidentat în timp ce conducea un tractor

Marghita: S-a autoaccidentat în timp ce conducea un tractor

Marghita: S-a autoaccidentat în timp ce conducea un tractor

Joi, 13 iulie a.c., la ora 16.30, pe drumul judeţean 191, în afara localității bihorene Marghita, un bărbat de 25 de ani, din comuna Boianu Mare, judeţul Bihor, în timp ce conducea un tractor agricol cu care remorca o vidanjă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, din cauza unor defecțiuni la trenul de rulare și la cutia de viteză care s-au desprins de șasiu, a intrat în balans și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a direcției de deplasare.

În timpul producerii evenimentului, părți din componentele desprinse au avariat un autoturism condus regulamentar, în aceeași direcție, de un bărbat de 55 de ani, din comuna Santău, judeţul Satu Mare.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 25 de ani care conducea tractorul, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus