Bihoreni implicați în evenimente rutiere fără victime, în timp ce conduceau sub influența alcoolului Reviewed by CD on . Duminică, 14 octombrie a.c., la ora 10.23, pe strada Oradiei din municipiul Salonta, un bărbat de 61 de ani, din comuna Oşorhei, județul Bihor, în timp ce condu Duminică, 14 octombrie a.c., la ora 10.23, pe strada Oradiei din municipiul Salonta, un bărbat de 61 de ani, din comuna Oşorhei, județul Bihor, în timp ce condu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bihoreni implicați în evenimente rutiere fără victime, în timp ce conduceau sub influența alcoolului

Bihoreni implicați în evenimente rutiere fără victime, în timp ce conduceau sub influența alcoolului

Bihoreni implicați în evenimente rutiere fără victime, în timp ce conduceau sub influența alcoolului

Duminică, 14 octombrie a.c., la ora 10.23, pe strada Oradiei din municipiul Salonta, un bărbat de 61 de ani, din comuna Oşorhei, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, polițiștii rutieri din Salonta au constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, sâmbătă, 13 octombrie a.c., la ora 22.20, pe Bulevardul Decebal din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic un bărbat de 59 de ani, din localitatea Livada de Bihor, care, în timp ce conducea un autoturism, a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime.

În urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus