Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului Reviewed by CD on . Duminică, 3 martie a.c., la ora 19.30, pe drumul comunal 7, în localitatea bihoreană Șimian, polițiștii Secției nr.11 de Poliție Rurală Valea lui Mihai au depis Duminică, 3 martie a.c., la ora 19.30, pe drumul comunal 7, în localitatea bihoreană Șimian, polițiștii Secției nr.11 de Poliție Rurală Valea lui Mihai au depis Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Duminică, 3 martie a.c., la ora 19.30, pe drumul comunal 7, în localitatea bihoreană Șimian, polițiștii Secției nr.11 de Poliție Rurală Valea lui Mihai au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din Tarcea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot duminică, 3 martie a.c., la ora 10.27, pe str. I.L. Caragiale din municipiul Marghita, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Marghita au depistat în trafic un bărbat de 58 de ani, din Marghita, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, vineri, 1 martie a.c., la ora 07.40, pe strada Bujorului din municipiul Marghita, polițiștii Biroului Rutier Marghita au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din comuna Popești, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot vineri, 1 martie a.c., la ora 06.51, pe strada Nufărului din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier au depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,44 de mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, duminică, 3 martie a.c., la ora 01.20, pe drumul comunal 767 – Dobrești, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat în trafic un tânăr localnic de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fiecăruia dintre conducătorii auto care au fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus