Bicicletă furată, recuperată de polițiștii din Tileagd Reviewed by CD on . Luni, 12 august a.c., la ora 13.59, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Jude Luni, 12 august a.c., la ora 13.59, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Jude Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bicicletă furată, recuperată de polițiștii din Tileagd

Bicicletă furată, recuperată de polițiștii din Tileagd

Bicicletă furată, recuperată de polițiștii din Tileagd

Luni, 12 august a.c., la ora 13.59, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 de la o tânără de 18 ani, din comuna Sălard, județul Bihor, că, în timp ce aceasta se afla la cumpărături într-un magazin din Tileagd, și-a lăsat bicicleta neasigurată în fața magazinului, iar la întoarcere a constatat lipsa acesteia.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii din Tileagd au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind o minoră de 12 ani, din Tileagd. Polițiștii au recuperat de la aceasta bicicleta sustrasă.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus