Accidente rutiere produse pe șoselele bihorene Reviewed by CD on . Beiuș / Bihoreancă aacidentă grav, pe marcajul pietonal. Joi, 27 decembrie a.c., la ora 00.29, pe strada Piața Samuil Vulcan din municipiul Beiuș, un tânăr de 1 Beiuș / Bihoreancă aacidentă grav, pe marcajul pietonal. Joi, 27 decembrie a.c., la ora 00.29, pe strada Piața Samuil Vulcan din municipiul Beiuș, un tânăr de 1 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accidente rutiere produse pe șoselele bihorene

Accidente rutiere produse pe șoselele bihorene

Accidente rutiere produse pe șoselele bihorene

Beiuș / Bihoreancă aacidentă grav, pe marcajul pietonal.

Joi, 27 decembrie a.c., la ora 00.29, pe strada Piața Samuil Vulcan din municipiul Beiuș, un tânăr de 19 ani, din comuna Buntești, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Ștei, a acroșat o femeie de 43 de ani, din comuna Ciumeghiu, județul Bihor, care se angajase în travesarea carosabilului pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

În urma accidentului rutier, femeia a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

*

Leș / Autoaccidentare, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Miercuri, 25 decembrie a.c., la ora 20.57, pe D.N. 79, în localitatea bihoreană Leș, un bărbat de 37 de ani, din Aleșd, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Salonta – Oradea, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum – carosabil umed.

Astfel, într-o curbă periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a pătruns în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare și a lovit un cap de pod din dreptul unui imobil din localitate.

În urma accidentului rutier, o tânără de 18 ani, din comuna Gepiu, județul Bihor, pasageră în autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

*

Oșand / Conducător auto decedat, în timp ce conducea fără permis.

Luni, 24 decembrie a.c., la ora 18.00, pe drumul județean 795/A, în afara localității bihorene Oșand, înspre localitatea Husasăul de Tinca, într-o curbă la stânga, un bărbat de 45 de ani, din comuna Tulca, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere, a părăsit partea carosabilă și a derapat în șanțul din dreapta direcției sale de deplasare.

Conducătorul autoturismului a decedat la fața locului, fără a răspunde manevrelor de resuscitare la care a fost supus.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului.

*

Oradea / Acroșaj în intersecție, pe fondul neacordării priorității de trecere.

Duminică, 23 decembrie a.c., la ora 11.10, la intersecția străzii Barcăului cu strada Meșteșugarilor din municipiul Oradea, o femeie de 28 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Barcăului, înspre strada Oneștilor, la intersecția cu strada Meșteșugarilor, nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire”, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, dinspre strada Meșteșugarilor înspre Calea Aradului, de o femeie de 26 de ani, din Oradea.

În urma impactului, ambele autoturisme au ricoșat și au lovit peretele unui imobil de pe strada Barcăului.

În urma accidentului rutier, conducătoarea primului autoturism a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

*

Oșorhei / Pieton sub influența alcoolului, accidentat în timp ce traversa neregulamentar.

Luni, 24 decembrie a.c., la ora 17.30, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Oșorhei, un bărbat de 31 de ani, din localitatea Moldova Nouă, județul Caraș Severin, în timp ce conducea un autoturism, pe direția Aleșd – Oradea, a accidentat un bărbat de 49 de ani, din Oșorhei, care s-a angajat în traversarea părții carosabile prin loc nemarcat, nepermis și fără a se asigura în prealabil.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că pietonul prezenta o concentrație alcoolică de 1,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus