170 de bănci noi au fost montate în toate cartierele din Oradea Reviewed by CD on . La începutul lunii septembrie, Primăria Oradea a finalizat montarea a 170 de bănci noi de odihnă. Acestea au fost montate pe toată raza municipiului Oradea și l La începutul lunii septembrie, Primăria Oradea a finalizat montarea a 170 de bănci noi de odihnă. Acestea au fost montate pe toată raza municipiului Oradea și l Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»170 de bănci noi au fost montate în toate cartierele din Oradea

170 de bănci noi au fost montate în toate cartierele din Oradea

170 de bănci noi au fost montate în toate cartierele din Oradea

La începutul lunii septembrie, Primăria Oradea a finalizat montarea a 170 de bănci noi de odihnă. Acestea au fost montate pe toată raza municipiului Oradea și la asociațiile de proprietari care le-au solicitat și care au avut acordul locatarilor.

Băncile de odihnă au fost achiziționate ca urmare a licitației publice câștigate de SC Belmar Prod SRL, la prețul de 79.908 lei cu TVA inclus.

Băncile au profile metalice de oțel, sunt zincate termic și vopsite în câmp electrostatic. Totodată, elementele din lemn sunt din esență tare (stejar), șlefuite și tratate cu straturi de protecție împotriva umidității și razelor ultraviolete.

Acestea au fost montate în următoarele zone: Parcul 22 Decembrie, zona Cazaban – Oneștilor, str. Densuseanu, str. Aluminei, str. Meșteșugarilor, str. Dimitrie Cantemir, str. Mareșal Averescu, B-dul Dacia, str. Milcovului, str. Moldovei, str. Zimbrului, str. Galileo Galilei, str. Roșiorilor, str. Mehedinți, str. Cosminului, Parcul I.C Brătianu, Cartier Prima, str. Henri Coandă, str. Grădinarilor, zona Xenopol – teren de sport.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus