147 de sancțiuni au fost aplicate în Bihor, pentru depăşirea limitelor legale de viteză, în weekend Reviewed by CD on . În perioada 2 - 4 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselel În perioada 2 - 4 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselel Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»147 de sancțiuni au fost aplicate în Bihor, pentru depăşirea limitelor legale de viteză, în weekend

147 de sancțiuni au fost aplicate în Bihor, pentru depăşirea limitelor legale de viteză, în weekend

147 de sancțiuni au fost aplicate în Bihor, pentru depăşirea limitelor legale de viteză, în weekend

În perioada 2 – 4 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic la sfârșit de săptămână, au fost aplicate 273 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 109.920 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 32 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute opt certificate de înmatriculare, au fost constatate 15 infracțiuni și 11 tamponări.

147 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 37 de sancțiuni au fost aplicate pentru punerea în circulație a unor autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, 14 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționate șase depășiri neregulamentare, trei pentru conducere sub influența alcoolului, iar 66 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, duminică, 4 noiembrie a.c., la ora 09.12, pe D.N. 1 a fost depistat în trafic un bărbat de 51 de ani, din Mangalia, județul Constanţa, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 124 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h.

De asemenea, cel în cauză a a efectuat o manevră de depăşire în zona de acţiune a indicatorului rutier cu semnificația „Depăşire interzisă”.

De asemenea, sâmbătă, 3 noiembrie a.c., la ora 10.36, pe D.N. 1 a fost depistată în trafic o femeie de 33 de ani, din localitatea Țigăneștii de Criș, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 117 km/h, înregistrată radar, în zonă de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h.

Tot sâmbătă, 3 noiembrie a.c., la ora 14.55, pe D.N. 1, pe raza localității bihorene Tileagd a fost depistat în trafic un bărbat de 43 de ani, din municipiul Cluj Napoca, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 103 km/h, înregistrată radar.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus